Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Bine ați venit în lumea Fidelitti!

Istoricul nostru s-a început în 2015, când fondatorul companiei noastre, Angelina Gordienko, a decis să creeze o colecție de genți și rucsacuri care să combine individualitatea, frumusețea și ușurința în utilizare. Pentru dezvoltarea acestei producții, a fost aleasă una dintre cele mai importante fabrici italiene și au fost implicați designeri ai noului val. Colecția a avut un succes răsunător și s-a vândut în timp record. S-a luat o decizie ambițioasă de a lansa propria noastră producție și de a extinde gama prin producția de pantofi.

THE FOUNDER

Angelina Gordiienko

Founder & CEO

Am creat Fidelitti la 23 de ani și a fost un proiect incitant și inspirator pentru mine, care mi-a dat ocazia să mă exprim și să creez un produs care poate fi util și iubit de alte femei.

Nu am fost niciodată cointeresată în fabricarea articolelor de încălțăminte, dar ideea de a crea ceva unic pentru femei nu m-a părăsit niciodată. Îmi doream ceva care să iasă din mâinile mele și să ajungă în mâinile voastre, femei ca mine, și să vă facă viața de zi cu zi un pic mai bună, mai spectaculoasă și mai colorată. Căutam designul, materialele și forma perfecte pentru a crea genți și pantofi care să răspundă cerințelor femeilor moderne - practice și funcționale, dar în același timp stilate și frumoase. Nu vreau să dău definiții femeilor, vreau să le împuternicesc. Doresc să se simtă confortabil, fericite, încrezătoare și puternice. Ar trebui fiecare să avem propriile noastre muze. Fidelitti este proiectul meu preferat de afaceri în care îmi pun tot sufletul și abilitățile pentru a vă oferi un sentiment de grijă, măiestrie și calitate.

Continui să lucrez la Fidelitti în fiecare zi, străduindu-mă să îmbunătățesc produsul și să vă satisfac nevoile. Întotdeauna este binevenit feedback-ul, sugestiile, sfaturile și criticile dumneavoastră. Scrieți-mi oricând la angelina@fidelitti.com

Cine suntem noi?

Fidelitti nu este doar un brand, este un stil de viață pentru adevărații cunoscători ai frumuseții și individualității. Nu facem design comercial, ci creăm modele unice care reflectă personalitatea și stilul fiecăruia dintre clienții noștri. Caracteristicile și beneficiile mărcii sunt elementele de design distinctive, atrăgătoare și îndrăznețe care ne fac să ieșim în evidență față de alte mărci. Nu ne este frică să experimentăm și să creăm soluții non-standard, astfel încât produsele noastre să fie cu adevărat unice. Dorința noastră de individualitate este evidentă în fiecare detaliu - de la ambalaj, care este decorat cu artiști de artă stradală, până la produsul final, care este o adevărată bijuterie a fabricii noastre.

Misiunea noastră

Misiunea noastră nu este doar să creăm un produs grozav, ci și să creăm o lume mai bună pentru noi toți. Susținem proiecte menite să protejeze mediul și să îi ajute pe cei care au nevoie și ne angajăm în producția durabilă și practicile de mediu în compania noastră. Folosim întotdeauna tehnologii avansate și inovatoare, experimentând constant materiale, tipuri și finisaje de piele pentru o individualitate și fiabilitate mai mare. Nu credem în produsele de sezon, ci în reutilizarea lor. Reutilizarea produselor este o modalitate de a reduce deșeurile și de a conserva resursele planetei noastre. Dacă suntem mai responsabili cu obiceiurile noastre de consum și reutilizam mai multe produse, putem face din lume un loc mai durabil și mai prietenos cu mediul.

Produs

Suntem mândri de istoria noastră și continuăm să ne dezvoltăm, îndreptându-se spre noi culmi în lumea genților și pantofilor. Sperăm să găsiți perechea perfectă de pantofi la noi și să vă alăturați misiunii noastre de a crea o lume mai bună pentru noi toți. Suntem gata să răspundem la orice întrebare și să vă ajutăm să alegeți produsul potrivit pentru dvs. Credem că gențile și rucsacurile noastre vă vor ajuta să vă exprimați stilul și să vă facă viața mai comodă și mai colorată.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde