Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Geantă de umăr pentru femei

Filtre
Produselor: 59

Geantă de umăr pentru femei

Fiecare femeie ar trebui să aibă o colecție de genți de mână elegante. Acesta ar trebui să includă articole pentru muncă, evenimente speciale, plimbări, cumpărături și așa mai departe.

O geantă de umăr clasică pentru femei trebuie să fie un element de bază în colecția ta. Aceasta este cea mai convenabilă și elegantă opțiune pentru toate ocaziile. Principalul său avantaj este versatilitatea. Se potrivește cu orice ținută, fie că este sport sau casual.

În gama noastră veți găsi numai produse de înaltă calitate, realizate din cele mai bune materiale. O geantă de umăr din piele pentru femei este un accesoriu excelent care îi va conferi posesoarei sale eleganță și rafinament.

Pentru ca geanta de umăr pentru femei să se potrivească cu stilul dumneavoastră, trebuie să alegeți forma, culoarea și designul potrivit. 


Cum să alegeți o geantă

Alegerea genții potrivite are mult de a face cu acest lucru. Cea mai bună opțiune ar fi să cumpărați mai multe produse de acest tip, în culori și stiluri diferite. Geanta de umăr pentru femei trebuie în primul rând să îi placă proprietarului său și să fie confortabilă în utilizarea zilnică. Alegerea ar trebui să fie ghidată de următoarele reguli:

Stilul - ar trebui să alegeți un model de geantă care să se potrivească cu stilul dumneavoastră. Sau optați pentru o geantă simplă, într-o culoare neutră. În acest caz, geanta dumneavoastră pentru femei se va potrivi atât cu pantofi sport, cât și cu balerini sau cizme de gleznă.

Dimensiunea - unele fete preferă gențile mari, altele pe cele mici. În cele mai multe cazuri, acest lucru are de-a face cu stilul de viață al femeii. Pentru cele cărora le place să poarte un arsenal de produse cosmetice, este mai bine să aleagă genți de mână mari, cu buzunare interioare. Pentru cei care au nevoie doar de un telefon și un card bancar, gențile mici sunt suficiente.

Material - există o gamă foarte largă de genți de mână pe piață în acest moment. Unele sunt confecționate din piele, altele din înlocuitori. Fiecare fată trebuie să decidă singură ce versiune i se potrivește cel mai bine. Trebuie remarcat faptul că gențile de mână din piele sunt foarte durabile și își păstrează aspectul timp de mulți ani.

Pentru a cumpăra o geantă de umăr elegantă și de calitate, mergeți la magazinul nostru online. Oferim produse excelente la un preț foarte plăcut.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde