Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Botine damă

Filtre
Produselor: 51

Pantofi pentru femei: gamă largă și calitate impecabilă

Pantofii de damă sunt un mod ideal de a se exprima. Cizmele potrivite pentru femei vor adăuga un sentiment de confort și un finisaj elegant oricărei ținute. Catalogul magazinului nostru online cuprinde o selecție largă de modele de la producători renumiți. Aici puteți comanda cizme de iarnă pentru femei sau pantofi demi-sezonieri, opțiuni în diferite stiluri și cu decorațiuni interesante.


Tendințe noi și clasice bine-cunoscute

Cele mai multe femei vor să fie în tendințe, așa că petrec mult timp căutând hainele și pantofii potriviți. Cunoaștem toate secretele despre cum să alegi cizmele de iarnă pentru femei sau versiunea demi-sezonieră. Magazinul nostru online oferă o varietate de modele populare în sortimentul său:


  • Botinele sunt cizme cu șiret pentru femei, un tip clasic de încălțăminte care a fost întotdeauna popular. Aceste modele îngrijite și concise în stil retro se potrivesc bine cu ținutele romantice sau business casual.
  • Cizmele de iarnă înălțate pentru femei sunt ideale pentru doamnele subțiri și înalte. Acestea nu numai că vor oferi un plus de căldură tibiei, dar vor face ca picioarele să pară mai lungi și mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.
  • Greenders sunt cizme de iarnă aspre pentru femei cu șireturi, care combină pielea naturală și blana. O trăsătură distinctivă este prezența unei tălpi călcate sau a unei platforme aspre. Acesta este un pantof popular în rândul sportivilor, al muzicienilor rock și al tinerilor activi. Pantofii de damă pot fi achiziționați cu garnitură de blană, inserții metalice, cusături contrastante.
  • Chelsea și jodhpur sunt stiluri foarte populare, cu talpă de lp care abia acoperă glezna. Forma aerodinamică și vârful rotunjit oferă un plus de confort. Alternativa la fermoar este reprezentată de inserții elastice din cauciuc sau curele elastice.

Vizitați catalogul nostru și cumpărați cizme cu talpă plată pentru femei, decorate cu închizători originale, curele, șireturi, lanțuri spectaculoase, catarame, ornamente metalice rafinate. Modelele elegante cu toc nu numai că arată spectaculos, dar sunt și foarte confortabile datorită designului inteligent al suportului pentru picioare. Oferim, de asemenea, cizme de iarnă și demi-sezon pentru femei cu talpă de tractor și tocuri cu pană.

Sunt binevenite cizmele de iarnă pentru femei din piele mată, din piele lăcuită și din piele imprimată. Pielea de căprioară delicată, siliconul și textilele de calitate rămân populare. Folosiți filtrul online pentru a găsi rapid cele mai bune opțiuni de încălțăminte care se vor potrivi cu succes cu garderoba pe care ați ales-o. Consultanții noștri sunt întotdeauna gata să ofere sfaturi competente și profesionale și să ofere informații suplimentare despre modelul de interes.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde