Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Cizme damă

Filtre
Produselor: 5

Cizme pentru femei

Mulți oameni sunt obișnuiți să se gândească la cizme ca fiind în primul rând încălțăminte de iarnă. Dar astăzi, există, de asemenea, diferite modele de demi-sezoniere și acestea sunt la mare căutare an de an. Înainte de a cumpăra cizme pentru femei, este mai bine să vă decideți asupra materialului din care vor fi confecționate, asupra prezenței unui toc și asupra hainelor cu care intenționați să le purtați.


Cum de a alege materialul?

Catifea, piele sau pânză? Fiecare model are propriile avantaje, dar dacă sunteți în căutarea a ceva durabil, rezistent la factorii externi și cu un design frumos, este mai bine să alegeți cizme din piele pentru femei. Pielea naturală este ușor de curățat și de impregnat, astfel încât acești pantofi vă vor rezista timp de mai multe sezoane.

Catifeaua este un tip de piele netratată care are proprietăți similare cu pielea naturală. Cu toate acestea, pantofii din piele de căprioară sunt mai greu de îngrijit. Acestea sunt potrivite pentru proprietarii răbdători care au grijă de garderoba lor. Cizmele de piele de căprioară îmbibate corespunzător nu se vor uda, dar pentru vremea ploioasă este mai bine să alegeți produse fabricate din cauciuc durabil. La rândul lor, cizmele elegante pentru femei din satin sau dintr-un material similar vor fi indispensabile pentru sărbători.


Ce model este mai bun - cu toc sau fără toc?

  • Cizmele cu toc de pană sunt stilate, elegante și destul de confortabile.
  • Dacă mizați pe un model bine echilibrat, cu toc înalt, vă va oferi o mișcare confortabilă și un aspect frumos.
  • Pantofii plat, pe de altă parte, sunt de departe cea mai bună opțiune pentru fiecare zi - cei mai confortabili și versatili în același timp.
  • Merită să aveți în garderobă mai multe perechi de cizme de stiluri diferite, pentru a fi pregătită pentru orice ocazie.


Cum să purtați cizmele pentru femei?

Dacă alegeți modelul potrivit de cizme pentru femei, va fi foarte ușor să creați o imagine potrivită cu ele. Atunci când vă alegeți încălțămintea, ghidați-vă după starea actuală a garderobei dumneavoastră:

  • Dacă predomină hainele casual - pulovere, blugi, jachete parka -, cizmele cu talpă plată sunt cea mai bună soluție.
  • Iubitoarele boho se vor îndrăgosti cu siguranță de cizmele cu franjuri sau de modelele simple din piele de căprioară. Ambele arată grozav cu rochii florale, jachete din denim și pulovere cu plasă.
  • Cizmele cu toc înalt sunt perfecte pentru stiluri elegante și foarte feminine. Puteți alege atât cu toc stiletto, cât și cu un toc cu pană robust și gros.
  • Ce cizme vor merge cu o rochie sau o fustă? Cu siguranță modele înalte și elegante, care vă vor ține cel mai bine de cald într-o zi rece.

Magazinul online Fidelitti are o mulțime de oferte interesante pentru toamnă și iarnă. Puteți cumpăra cizme de înaltă calitate la un preț bun pentru dumneavoastră. Vă vom ajuta să găsiți modelul potrivit sau chiar câteva modele, astfel încât să puteți purta pantofi frumoși și confortabili.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde