Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Mocasini - pantoful în tendințe pentru fashioniste

Lumea elegantă a modei a fost adoptată cu grijă și discreție din hainele marinarilor englezi. Mocasinii pentru femei sunt un exemplu izbitor de pantofi care se bazează pe cizmele unui bărbat. În interpretarea femeilor, acestea au căpătat un aspect complet diferit. Acești pantofi exprimă o personalitate puternică, sofisticarea și independența doamnei moderne. Magazinul nostru online oferă o varietate de mocasini pentru femei. Modelele la modă și originale vă vor permite să creați look-uri ultramoderne, să vă ridicați moralul și să vă simțiți întotdeauna ca o doamnă demnă.


Caracteristici

Pantofii mocasini pentru femei se caracterizează prin absența elementelor de fixare și prezența rară a șireturilor, acest stil exclude, de asemenea, prezența tocurilor înalte. Acest pantof practic și foarte confortabil este realizat doar cu o suprafață de rulare plană, iar călcâiul și vârful au o cusătură în partea din spate. Acest pantof înseamnă "loafer" în limba engleză, dar nu are nimic ofensator. Într-un pantof atât de confortabil nu trebuie să faci niciun efort suplimentar pentru a-ți păstra echilibrul, spre deosebire de modelele cu toc înalt sau platformă înaltă. Dacă vă plac pantofii cu vârful rotunjit, atunci ar trebui să cumpărați cu siguranță mocasini pentru femei, dând preferință unui model clasic. O varietate de modele sunt disponibile pentru vânzare:

  • Cu catarame (mocasini cu catarame);
  • Mocasinii venețieni;
  • Cel cu șireturi, care este asemănător cu pantofii plat din piele.

În magazinul nostru online puteți cumpăra mocasini ieftini pentru femei, confecționați din piele naturală sau piele de căprioară. În astfel de pantofi o femeie se va simți confortabilă și încrezătoare. Aceasta este o opțiune de succes pentru uzura zilnică, în special pentru cei care se mișcă mult în timpul zilei.


Ce trebuie să aveți în vedere

Mocasinii moderni pentru femei în Ucraina nu este dificil de cumpărat. Piața internă abundă în modele clasice și originale de pantofi pentru femei. Este important ca, în momentul alegerii, să se acorde atenție nu numai aspectului, ci și calității materialului și a caracteristicilor de tăiere. Dacă doriți să cumpărați mocasini pentru femei în Ucraina și să fiți încrezători în originalitatea mărcii, bine ați venit în catalogul nostru. Aici veți găsi numai pantofi de înaltă calitate, în culori pastelate și luxuriante. Vă putem oferi mocasini de damă din piele de cumpărat, combinând inițial două nuanțe contrastante. Pantofii clasici cu o cataramă rafinată sau cu inserții metalice elegante vor fi potriviți atât pentru o femeie de afaceri, cât și pentru o tânără care merge la o întâlnire romantică.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde