Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Pantofi

Filtre
Produselor: 23

Pantofi pentru femei

Pantofii sunt un element important în garderoba unei femei. Există multe tipuri diferite - puteți găsi un model care să se potrivească oricărei ocazii. Acești pantofi te vor face să arăți mai sofisticată și mai atrăgătoare. Este important să știi ce tip de pantof îți dorești înainte de a face achiziția.


Cum de a alege un pantof?

Cele mai populare modele sunt cele cu capacul complet închis. Acestea sunt opțiuni clasice care acoperă întregul picior. Acest lucru le face să fie o opțiune bună în orice moment al anului. Principalul lucru este să ajustați corect dimensiunea, deoarece piciorul poate sări din ele.

De exemplu, modelele cu curea sunt destul de populare, deoarece sunt ușor de reglat. Pantofii de damă la modă, care se prind la gleznă, schimbă vizual puțin silueta, așa că pentru persoanele de înălțime mică este mai bine să caute alte opțiuni. Cu toate acestea, depinde în mare măsură de locul exact în care se află cureaua. Dacă se află sub gleznă, efectul nu este la fel de rău ca în cazul în care ar fi o linie transversală deasupra acesteia. Dacă te decizi să cumperi pantofi de damă de acest tip, mizează pe cei într-o nuanță de culoare carne.

Pantofii cu o curea în centru țin bine piciorul. Din acest motiv, chiar și în cazul modelelor cu partea superioară foarte decupată, nu trebuie să vă faceți griji dacă picioarele vor fi poziționate corect. Aceasta este o garanție a confortului, dar și a siguranței - mai ales atunci când purtați pantofi cu tocuri foarte înalte. Cu siguranță, pantofii pentru femei cu o potrivire bună țin mai bine picioarele.


Modelele împletite revin în modă. De obicei, au șnururi subțiri care se leagă în jurul gleznei sau chiar deasupra. Arată frumos, mai ales pentru look-urile de vară.

Puteți cumpăra pantofi cu toc înalt - mai ales cei cu vârfuri scobite sunt populari. În primăvara și vara vor arăta bine modelele cu degete deschise, acestea ar trebui să fie picioare foarte confortabile.

Pantofi de damă cu șosetă - este un clasic. Merită să aveți cel puțin o astfel de pereche în garderobă. Dar opțiunile cu șosetă deschisă sunt foarte feminine, iar alegerea lor este atât de mare încât este dificil să pariezi doar pe un singur model.

Printre tendințele din ultima vreme se numără pantofii fără toc. De exemplu, cu nasturi sau legate la gleznă. Această opțiune este ideală pentru zilele călduroase. Cu siguranță este mai bine să purtați astfel de pantofi vara cu haine informale. Arată grozav sub pantaloni și sunt perfecți pentru un stil casual.


Găsește-ți perechea de pantofi rapid și confortabil

Astăzi, puteți cumpăra pantofi pentru femei din confortul propriei case, online. Există multe modele care vă așteaptă - cu vârful deschis sau închis, cu sau fără tocuri. Acestea pot avea un design luminos sau minimalist și sunt adesea decorate cu detalii fermecătoare, cum ar fi o fundă.

Consultați selecția noastră de pantofi la Fidelitti online: avem modele de calitate într-o gamă largă de segmente de preț. Vă vom ajuta să găsiți pantofii potriviți nevoilor, stilului și ocaziei dumneavoastră. Acest lucru va face ca noii dvs. pantofi să arate la modă și elegant. Tocurile înalte bine alese te vor face, de asemenea, să te simți bine. Acestea vor adăuga o notă de farmec și de încredere în look-ul tău. Consultați gama noastră și comandați modelele preferate pentru a vă convinge.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde