Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Pantofi de iarnă pentru femei

Fiecare colecție de încălțăminte de iarnă pentru femei impresionează prin forma sa izolată și aspectul fenomenal la modă. Cizmele, moonwalkers sau pantofii de drumeție vor avea grijă de picioarele tale în timpul plimbărilor pe zăpadă sau în timpul sărbătorilor de iarnă. Cizmele clasice sau semicizmele cu șireturi și fermoar îți vor menține picioarele calde și confortabile și îți vor completa ținuta elegantă de iarnă în lunile mai reci.

Tendințele arată efectul fantastic al combinării materialelor funcționale și practice. Acestea pot fi din pâslă, lână naturală, piele de căprioară, nubuc, catifea, lycra sau catifea combinată cu piele naturală sau ecologică. Motivele norvegiene, niturile aurii sau argintii, lanțurile, ciucurii sau pompoanele creează un efect vizual uimitor.

Merită să cumpărați pantofi de iarnă pentru femei pentru a vă proteja picioarele de frig, umezeală și zăpadă. Dacă apreciați modernitatea și confortul, optați pentru pantofi de iarnă la modă și practici la Fidelitti.


Cum aleg modelul potrivit?

Cizmele de iarnă ar trebui, înainte de toate, să fie înalte. Deși toamna puteam purta cu ușurință cizme până la gleznă, în prezent ar trebui să preferăm alte produse.

Cizmele înalte sau cizmele cu o talpă bună au câteva avantaje importante:

  • te protejează mai bine de frig;
  • asigură stabilitatea piciorului;
  • să reducă la minimum riscul de cădere și alunecare pe gheață;
  • protejați piciorul de contactul cu zăpada.

Talpa cizmelor de iarnă trebuie să fie groasă și stabilă. Mersul pe zăpadă cu tălpile subțiri vă va face să vă simțiți inconfortabil de rece și chiar umed. În mod ideal, acesta ar trebui să aibă caneluri mari care să asigure o stabilitate și mai bună. Depinde foarte mult de modelul cizmei de iarnă - cizmele de trekking se pot lăuda cu tălpi groase și robuste (nu toate cizmele sau ghetele obișnuite le pot egala).

Nu optați pentru modele care se potrivesc exact mărimii dvs. Cizmele de iarnă care sunt cu 0,5 până la o mărime mai mari sunt cele mai bune. Acești pantofi nu vă permit doar să purtați o șosetă mai groasă. De asemenea, nu se vor potrivi prea bine în jurul piciorului, ceea ce înseamnă că nu vă vor răci mai repede.

În cazul izolației interioare, nu trebuie să căutați blănuri false. În schimb, puteți opta pentru lână naturală sau pentru un alt material cald care adaugă valoare estetică. Pantofii de iarnă pentru femei sunt adesea terminați cu blană în partea de sus - acest lucru este practic, deoarece protejează suplimentar picioarele de îngheț și zăpadă.


Găsiți pantoful perfect

În magazinul online Fidelitti, fiecare femeie poate găsi pantofii de iarnă care i se potrivesc perfect. Gama noastră include multe stiluri și modele diferite. Pantofii noștri de iarnă pentru femei sunt confecționați din materiale de calitate superioară pentru a vă menține confortul - indiferent dacă preferați confortul tălpilor plate sau farmecul tocurilor înalte.

Puteți opta pentru un pantof de iarnă tradițional, din piele ecologică sau din material textil. Acești pantofi de calitate pentru femei vă vor rezista cu siguranță sezoane la rând, nu se vor demoda și vă vor proteja corespunzător de frig. Sau poate preferați un model mai spectaculos, luminos și atrăgător de priviri? Oricum ar fi, Fidelitti vă va face fericiți!

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde