Luni - Vineri 10:00 - 18:00
 - 
165 lei
 - 
255 lei

Pantofi de vară pentru femei

Filtre
Produselor: 64

Pantofi de vară pentru femei

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți oameni. Este asociat cu o vreme frumoasă și însorită, cu vacanțe și diverse excursii. Atunci când ne pregătim pentru această perioadă, nu trebuie să uităm de alegerea corectă a pantofilor de vară pentru femei. Nu doar designul este important, ci și alte caracteristici care să vă facă să vă simțiți confortabil în zilele călduroase.

Vă prezentăm noua noastră colecție de pantofi pentru sezonul de vară. Este cel mai bun moment pentru a experimenta cu culori și texturi. De aceea, pantofii clasici de culoare închisă ar trebui să fie amânată până la toamnă, dar între timp - cumpărați pantofi de vară pentru femei în stiluri la modă.

Trebuie să recunoaștem că sandalele și sandalele pentru femei sunt cea mai potrivită opțiune. Acestea sunt confortabile și, cel mai important, permit circulația liberă a aerului. De asemenea, pantofii deschiși vă permit să vă bronzați frumos. Pentru ocazii speciale, alegeți sandale cu toc înalt. Alte modele fără de care nu puteți pleca în vacanță sunt, bineînțeles, flip-flops sau saboții.


Cum ar trebui fie pantofii de vară pentru femei?

Alegerea pantofilor pentru vremea de vară, în primul rând trebuie să acordați atenție materialului din care a fost creat. Pielea naturală funcționează cel mai bine pe vreme caldă. Acesta permite picioarelor să respire, reducând la minimum riscul de arsuri și abraziuni. Puteți face pantofii de vară pentru femei din materiale artificiale mai confortabili în zilele călduroase înlocuind tălpile normale cu unele din piele sau antibacteriene.

Este important să alegeți mărimea potrivită pentru pantofii de vară. În zilele călduroase, mulți oameni au picioarele umflate - ducând la o presiune dureroasă dacă mărimea pantofilor este incorectă. Din nou, produsele care sunt prea mari vor aluneca de pe picior, provocând abraziuni dureroase.

Dacă aveți nevoie de pantofi de vară, îi puteți cumpăra ieftin de la Fidelitti. Oferim atât modele mai elegante, cât și modele casual. Pantofii cu platformă sunt o opțiune la îndemână pentru femeile care doresc să adauge câțiva centimetri, dar nu au chef de tocurile clasice.

Vă invităm să vedeți oferta noastră completă pe site-ul nostru - și să găsiți pantofii de vară perfecți pentru dumneavoastră. Dacă doriți să fiți activi, încercați să alegeți o pereche care să vă ofere confort, comoditate și un aspect la modă.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde