Luni - Vineri 10:00 - 18:00
 - 
162 lei
 - 
315 lei

Pantofi sport pentru femei

Filtre
Produselor: 29

Pantofi de sport pentru femei

Căutați pantofi confortabili pentru uzul zilnic? Sau una care este perfectă pentru antrenament? Apoi, nu puteți renunța la pantofii de sport pentru femei. Modelele iconice ale celor mai populare mărci, cum ar fi Nike, Adidas, Reebok sau New Balance, au devenit un simbol al stilului de stradă modern. Astăzi le puteți purta nu numai la sala de sport, ci și la cumpărături sau la întâlniri cu prietenii și chiar la serviciu.


Formatori pentru formare

Aveți un stil de viață activ și vă place să vă antrenați în fiecare zi? În acest caz, trebuie neapărat să vă cumpărați pantofi de alergare buni. Nu ar trebui să vă zgârciți aici, pentru că siguranța și performanța dumneavoastră sunt în joc. Așadar, răsfoiți ofertele unor mărci sportive bine cunoscute, specializate în acest tip de încălțăminte.

Opțiunea ideală este de a cumpăra pantofi de alergare pentru femei cu amortizare de înaltă calitate. De exemplu, ar putea fi o talpă din spumă. Cu toate acestea, cel mai important lucru este ca pantofii să absoarbă păliturile și să vă protejeze articulațiile de leziuni. Un antrenor bun trebuie, de asemenea, să respire și să absoarbă umezeala, ceea ce este perfect normal pentru un antrenament intens. De aceea, merită să alegeți un model cu o parte superioară din plasă care se adaptează la forma piciorului, oferă o gamă completă de mișcare și confort termic în timpul antrenamentului.


Cu ce ar trebui să fie purtați pantofii sport pentru femei?

Din ce în ce mai mulți pantofi sport colorați, la modă și avansați din punct de vedere tehnologic atrag atenția prin designul și funcționalitatea lor modernă. Pe site-ul nostru web, veți găsi o mulțime de modele de adidași eleganți pentru femei, care sunt potrivite pentru uzura zilnică și pentru antrenamente. Am făcut câteva recomandări pentru a vă ajuta să vă asortați pantofii cu ținutele dumneavoastră.

Adidașii albi se potrivesc cu multe lucruri. Arată foarte bine cu blugi și un tricou, dar pot crea o compoziție originală chiar și cu un costum. Albul este o culoare unică, care se armonizează bine cu diferite nuanțe. Pantofii sport strălucitori pot fi purtați cu succes sub pantaloni, fuste, rochii (inclusiv cele vaporoase), salopete. De asemenea, acestea pot fi combinate cu piese vestimentare mai formale.

Aproape toate modelele Adidas vor merge și cu o fustă. Întotdeauna arată bine cu o pereche de blugi tubulari clasici și un tricou simplu. Încearcă să completezi această ținută simplă și neglijentă cu accesorii care îți vor accentua stilul. Acesta poate fi un pulover aruncat lejer pe umeri, un cardigan lung sau o cămașă cu carouri rock 'n' roll.

Combinarea pantofilor sport pentru femei și a rochiilor este o decizie pentru fashionistele îndrăznețe. Poți purta aproape orice rochie sub teniși clasici de tip superstar - de la o rochie midi sofisticată cu model floral până la opțiuni din denim. Iar modelele contemporane de treninguri sunt asortate cu rochii elegante din tricot și accesorii din piele.


De unde să cumpărați adidași pentru femei?

În magazinul nostru online puteți găsi modele de designer de pantofi sport. Aceștia pot fi atât pantofi de sport pentru femei la modă albi, cât și colorați. Site-ul este foarte convenabil pentru cumpărături: nu va trebui să plecați de acasă pentru a vă aproviziona cu pantofi confortabili, casual sau atletici.

Cumpărați-le de la un loc de încredere - serviciul Fidelitti este deja apreciat de sute de clienți. Magazinul nostru online oferă o selecție diversă de pantofi de calitate pentru femei. Vă invităm să parcurgeți gama pentru a găsi modelul visurilor dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de ajutor, vom fi bucuroși să vă ajutăm să îl găsiți.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde