Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Papuci de femei - combinația perfectă de confort și eleganță

Doamnele din ziua de azi au început să prefere pantofii care oferă un confort maxim la mers. Șlapii de damă sunt în mod tradițional la vârful popularității datorită caracterului lor practic și nivelului ridicat de confort. Inițial, femeile au încercat să cumpere flip-flops înainte de vacanță, deoarece sunt atât de confortabile pentru a merge pe plajă sau pentru a face o plimbare la cabană.

Treptat, încălțămintea de plajă a migrat cu încredere pe străzile orașului și a fost combinată cu o varietate de stiluri vestimentare la modă. În magazinul nostru online puteți alege dintre modelele cu decorațiuni rafinate sau cu design elegant.


Caracteristici cheie

Șlapii clasici pentru femei au o formă simplă, sunt rezistenți și impecabil de confortabili. Sunt foarte rapid și ușor de pus și la fel de rapid de dat jos. Producătorii moderni oferă o varietate impresionantă de stiluri și finisaje decorative pentru acest tip de încălțăminte. În magazinul nostru puteți comanda flip-flops de plajă pentru femei de la branduri renumite și să fiți complet încrezători în calitatea lor de referință.

Principalele caracteristici includ:

  • Forma elimină o fixare rigidă a piciorului, ceea ce previne umflarea și oboseala piciorului.
  • Șlapii de damă sunt preferați de fetele cărora le plac plimbările măsurate și lentoarea. Pentru jogging și sărituri, astfel de modele nu sunt potrivite.
  • În pantofii deschiși, piciorul respiră, nu transpiră și nu se supraîncălzește.
  • Papuci cu pană pentru femei în Ucraina pot cumpăra nu numai vacanțieri, ci și doamne de afaceri. Disponibil pentru achiziționare modelul din piele cu toc stabil, care arată foarte bine cu o rochie vaporoasă sau cu pantaloni ușori.


Cine ar trebui să cumpere flip-flops de marcă pentru femei?

Mult îndrăgitele "flip-flops" sunt considerate o soluție aproape universală pentru multe situații de zi cu zi. Cumpărați flip-flops pentru femei va fi o idee bună pentru o excursie la țară, o vizită la un parc acvatic sau la piscină. Aceasta este, de asemenea, o opțiune la îndemână pentru o schimbare de încălțăminte pentru baie sau saună, dușuri în cluburile sportive, săli de tratament în spa-uri. Șlapii de damă din piele cu talie joasă sunt un ajutor indispensabil pentru cei care trebuie să petreacă mult timp în picioare. Printre acestea se numără coafezele profesionale și consultanții din centrele comerciale, personalul medical și bucătarii. Principalul avantaj în acest caz este utilizarea unui material robust și durabil. Puteți cumpăra flip-flops ieftine pentru femei, cu încredere deplină în calitatea lor excelentă. Acești pantofi sunt ușor de curățat și pot fi tratați cu soluții dezinfectante. Suprafața este rezistentă la frecare, la fluctuațiile de temperatură, la expunerea la substanțe agresive.


Moda modernă este foarte democratică, așa că tot mai multe femei de afaceri decid să cumpere papuci de femei în Ucraina. Desigur, pentru un format de afaceri este mai bine să alegeți un design laconic și sever. Pantofi perfect potriviți pentru uzura de zi cu zi. Practica arată: este mai bine să cumpărați șlapi de damă ieftini de mai multe modele decât să uzați o pereche dintr-un singur sezon. Nu este doar practic, ci vă permite să alegeți un model de succes pentru un anumit stil de îmbrăcăminte.


Ce este mai bine să purtați?

Încântătoare fashioniste care doresc să cumpere flip-flops pentru femei, Ucraina oferă o alegere cu adevărat nelimitată. Iată cele mai bune oferte de la producătorii străini și autohtoni. Costul mărfurilor variază considerabil, ceea ce asigură disponibilitatea maximă a acestora. Cumpărați flip-flops de vară pentru femei poate fi pentru multe stiluri - stradă, afaceri și sport. Atunci când alegeți un anumit model, stiliștii vă sfătuiesc să vă concentrați asupra tipului de îmbrăcăminte cu care să purtați actualizările. Pentru birou este mai bine să alegeți flip-flops clasici de piele pentru femei, cumpărați o pereche de piele de căprioară sau un înlocuitor de calitate. Ca o completare la pantalonii capri sau la pantalonii largi este mai bine să cumpărați mules. De asemenea, se armonizează foarte bine cu o fustă creion sau cu o rochie-fanion. Uitați-vă la pantofii cu pană originali în tandem cu pantaloni scurți, rochii ușoare și fuste evazate, pantaloni scurți seducători. Astăzi, fashionistele pot cumpăra cu ușurință flip-flops pentru femei - Kiev și alte orașe ucrainene se concentrează pe dezvoltarea dinamică a industriei modei. Acesta este un pantof elegant și practic pentru toate vârstele și stilurile, care vă va menține picioarele sănătoase și va aduce condimente sănătoase și le vor evidenția în imaginea creată.


Sfaturi pentru selecție

Înainte de a achiziționa un articol, este recomandabil să decideți cu privire la destinația acestuia. Pentru uzură intensă, alegeți modelele din piele sau piele artificială. Șlapii de piele pentru femei sunt ușor de curățit și se usucă rapid, pantofii de plajă au o talpă de cauciuc antiderapantă. Pentru petrecerile pline de farmec sau vizitele la birou, vă sfătuim să acordați atenție produselor cu tocuri sau platforme. Lățimea tălpii (a nu se confunda cu înălțimea) trebuie să depășească lățimea piciorului, astfel încât să se potrivească liber. În cazul în care sunt disponibile curele, acestea trebuie să fie reglabile. Stabilitatea este asigurată de o potrivire adâncă - este mai ușor de ținut pe picior. În ciuda numelui, acest tip de încălțăminte nu ar trebui să pălmuiască în sensul propriu. Acest lucru este împotriva regulilor de etichetă, în special a etichetei de afaceri. Pentru a lucra mai adecvat flip-flops de sex feminin închis pe o platformă sau un toc. Este de dorit să se aleagă opțiunea de talpă antiderapantă.

Vă invităm în catalog - la o întâlnire cu pantofii de vis!

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde