Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Nu există produse în această categorie.

Slipony - pantofi confortabili pentru confortul dumneavoastră.

Slip-on-urile pentru damă sunt un tip de încălțăminte care au pătruns recent în lumea modei încălțămintei. Primii săi fani au fost susținători ai sportului și ai activităților de agrement activ. Și acest fapt nu este deloc surprinzător, slip-on-urile de damă sunt adidași care nu au șireturi. Designul elegant oferă o versatilitate uimitoare. Pantofii slip-on pentru damă, al căror preț este accesibil pentru toată lumea, sunt o variantă a pantofilor sport joși. Pot fi combinate cu o mare varietate de stiluri vestimentare - cu capris și blugi, pantaloni sau pantaloni scurți din piele „biker”, fuste și rochii, salopete. Slip-on-urile sunt căutate de reprezentanți de diferite vârste și statusuri sociale - de la școlari și studenți la oameni de afaceri și pensionari. Aceștia sunt pantofi simpli și foarte confortabili care vor fi potriviți în majoritatea situațiilor. Arată original cu jambiere, o tunică și o jachetă, rochii din orice țesătură. Producătorii oferă o varietate impresionantă de culori și finisaje decorative. Pentru relaxare și petreceri, este mai bine să alegeți slip-on-uri de damă luminoase (poate cu un imprimeu original). Puteți cumpăra slipuri monocrome cu design laconic în Ucraina chiar și pentru a merge la birou sau la serviciu. Astfel de pantofi sunt deosebit de relevanți pentru persoanele care sunt forțate să petreacă mult timp „în picioare”.

 

Caracteristici și Beneficii

Multe femei se străduiesc să cumpere slip-on-uri pentru. Popularitatea unor astfel de pantofi crește rapid. Vă invităm să experimentați personal beneficiile acestui tip de încălțăminte modernă. Lipsa fermoarelor, a elementelor de fixare, Velcro face ca procesul de încăltare și scoatere a pantofilor sa fie extrem de simplu și rapid. Cel mai practic stil nu numai ajută la economisirea timpului, dar garantează și o senzație impecabilă de confort.


Beneficiile importante includ:

- Slip-on-urile pentru femei sunt însetate de cei care se străduiesc pentru confort. Pantofii au o formă largă, astfel încât frecarea piciorului este exclusă în timpul mersului;

- Piciorul este amplasat liber în interiorul modelului și este fixat cu siguranță, materialul moale nu comprimă țesuturile și nu provoacă umflarea picioarelor;

- Dorința de a cumpăra încălțăminte de damă în magazinul online se datorează faptului că astfel de pantofi reduc încărcătura asupra articulațiilor. Calitatile de amortizare este asigurată de talpa din cauciuc dens;

- Pantofii de damă la un preț accesibil previn supraîncălzirea și transpirația excesivă, prin utilizarea materialului respirabil în fabricarea părții superioare a pantofului.

 

Design elegant și de înaltă calitate

Aceasta este cea mai bună alegere pentru femeile care preferă ritmul rapid al vieții. Fetele care trebuie să se miște activ în timpul zilei, fără ezitare, refuză sandalele stiletto elegante. Le oferim cea mai bună soluție – modele care pot fi combinate cu diferite haine. Femeile de diferite categorii de vârstă din Ucraina  au o soluție bună de a  cumpărara slip-on-uri. Сlienții noștrii sunt adolescentele, elevele active și mamele tinere (pentru care mersul în tocuri și cu căruciorul este obositor). Chiar și femeile de afaceri doresc să cumpere slip-on-uri  în Kiev, iar pentru doamnele de o vârstă elegantă, aceștea sunt pur și simplu o încălțăminte de neînlocuit din punct de vedere al confortului. Acești pantofi vă vor face să vă simțiți confortabil și să vă prevină apariția oboselii pe tot parcursul zilei de lucru.

În magazinul nostru online, puteți comanda papuci din piele de damă și le puteți cumpăra în Kiev, Harkov, Odesa, Zaporojie și în orice oraș prin  delivery -  noua poștă. Asortimentul magazinului nostru online prezintă doar cele mai bune modele de pantofi moderni. Garantăm calitate înaltă și prețuri accesibile, astfel încât clienții FIDELITTI revin mereu pentru o nouă achiziție!

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde