Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Sneakers pentru femei

Căutați pantofi confortabili și eleganți pentru femei? Adidașii sunt o alegere excelentă! Atunci când după o zi pe tocuri înalte simți nevoia să îți schimbi pantofii sau cizmele pentru ceva mai confortabil, adidașii pentru femei sunt răspunsul. Ei nu sunt doar pentru sport. Acești pantofi sunt din ce în ce mai des văzuți pe străzi, mai ales în lunile mai calde. În timpul verii, adidașii albi sunt un adevărat hit, care pot fi combinați cu blugi clasici, pantaloni scurți și rochii și fuste ușoare.

De fiecare dată, look-ul dvs. tău va arăta ușor și feminin. Căutați un accent elegant? Optați pentru adidași din piele de culoare roșie sau modele în alte culori care cu siguranță vor atrage privirile. Dacă vă decideți să vă diversificați look-ul, încercați să alegeți modele care să nu fie albul obișnuit, negru - sub blugi rupți, tricou și jachetă de piele.


Adidașii sunt la modă și versatili

Acestea vor fi completarea perfectă pentru multe look-uri urbane. Acest pantof atemporal este incredibil de popular printre femeile care apreciază confortul și versatilitatea. Adidașii eleganți sunt potriviți pentru diferite evenimente. Astăzi putem vedea chiar și cele mai importante vedete de cinema, muzicieni și sportivi purtându-le. Sunt, de asemenea, un element frecvent în garderoba multor bloggeri și celebrități.

Adidașii de damă albi sau negri sunt o alegere versatilă, care vâ completa perfect cu stilul dvs. de club. Vreți să ieșiți mai mult în evidență din mulțime? Vă plac culorile expresive care atrag privirea? Licitați pe modele roșii și bucurați-vă de un aspect interesant și de atenția celorlalți.

Adidașii pentru femei sunt ideali pentru plimbările prin oraș sau în parc, precum și pentru multe întâlniri de afaceri. Fiți la modă - combinați clasicul cu un accent sportiv și bucurați-vă un look elegant.

Pantofii de sport cu toc înalt reprezintă o alternativă interesantă pentru iubitorii pantofilor clasici de damă, care se numără printre modelele iconice. Aceștia vor fi o alegere excelentă pentru a fi combinați atât cu pantaloni scurți vara, cât și cu chinos primăvara. Iar adidașii joși sunt o sugestie bună pentru toate femeile cărora nu le plac tocuri înalte. Combinați cu pantaloni 7/8, cu jambierele tale preferate sau cu blugi purtați și dvs. bucurați-vă de o ținută atemporală la modă.

Garderoba unei femei cu siguranță nu se poate lipsi de modelele albe, care vor fi deosebit de utile pentru crearea de look-uri de vară. Acestea vor face multe combinații mai elegante și vă vor accentua bronzul frumos. În magazinul nostru online, puteți cumpăra adidași pentru femei - există multe modele diferite pe site. Toate acestea sunt de calitate, elegante și practice, astfel încât vă puteți completa în siguranță imaginea cu ele.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde