Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Nu există produse în această categorie.

Uggs pentru femei - căldură și confort

Cizmele Ugg pentru femei sunt recunoscute ca o tendință incontestabilă a ultimilor ani. Se vor potrivi cu o mare varietate pentru categoriile de femei, de la adolescente romantice la femei de afaceri pensionare respectabile. Astfel de modele sunt indispensabile pentru cei care mereu trebuie să fie pe stradă iarna și în extrasezon. A cumpăra cizme Ugg de damă înseamnă a da preferință pantofilor practici și ușori cu design laconic. Cizmele confortabile cu talpa plate nu apasă piciorul și nu provoacă niciun disconfort. Materialul tălpii combină flexibilitatea și durabilitatea. Absența elementelor de fixare contribuie la cea mai rapidă încălțare. Acum puteți cumpăra Ugg-uri de damă, pe care chiar și fashionistele pretențioase le vor aprecia. Designerii transformă modelele tradiționale, oferindu-le forme interesante și culori originale.

 

Principalele avantaje

Magazinul nostru va prezinta o mare varietate de cizme Ugg de damă,pe care le puteți cumpăra în Ucraina la un preț drăguț și cu garanția autenticității brăndului. Catalogul oferă produse din piele artificială și naturală. Cumpărarea cizmelor Ugg de damă din piele în Ucraina va fi o idee bună pentru toți cei care apreciază clasica și materialele naturale. Astfel de pantofi nu se udă, sunt rezistenti la murdărie și pot fi curățiți perfect. Cu o manipulare atentă și o îngrijire bună, cizmele Ugg vor rezista până la 10 ani! Singurul dezavantaj este probabilitatea unor pliuri caracteristice după o perioadă lungă de purtare. Acestea sunt Ugg-uri respectabile pentru femei, al căror preț pe acest site este disponibil pentru toată lumea. Modele originale din piele artificială, piele ecologică sunt prezentate și pe piața mondială și internă. Se disting prin moliciunea lor deosebită și aspectul atractiv, dar au nevoie de o îngrijire puțin mai atentă. Costul unor astfel de pantofi este mai mic în comparație cu analogii naturali. Decorul interior este realizat din blană naturală. Cizmele Ugg de damă nu necesită îngrijire complexă, sunt simple și rezistente.


Pe pagina fiecărui model este oferită o descriere detaliată, care vă va ajuta să vă formați o opinie despre produs. Printre principalele avantaje ale acestui tip de încălțăminte:

·        Practicitate. Dacă sunteți interesați să cumpărați pantofi confortabili și de înaltă calitate, vă recomandăm să cumpărați cizme Ugg de iarnă . Absența tocului și cea mai simplă croială asigură ușurința și durabilitatea purtării.

·        Relevanţă. Se combină perfect cu diverse stiluri - sport, casual, country, stil disco și altele. O rochie nouă cu haine în Oversize-Look va arăta proaspăt și extravagant. Vă străduiți să fiți în tendință? Nu uitați să cumpărați cizme Ugg din piele de damă din Ucraina.

·        Confort. Există întotdeauna puțin spațiu liber în interiorul pantofilor, astfel încât chiar și picioarele care sunt umflate până la sfârșitul zilei nu vor simți disconfort. Pielea moale nu apasă piciorul.

·        Fiabilitate. În magazinul nostru online, puteți cumpăra Uggs de damă cu talpă canelată, ceea ce vă va permite să vă deplasați cu încredere pe o suprafață alunecoasă. Cu toate că aspectul este  neobișnuit, modelele sunt stabile, iar materialul de pe partea superioară nu se udă.

 

Noutăți Designer - special pentru Dvs.!

Astăzi puteți alege ugg-uri elegante pentru femei - cumpărați în Ucraina, SUA, Anglia, Finlanda, Polonia și aproape în orice țară din lume. Aceștia sunt pantofi cosmopoliți, care sunt bineveniți de reprezentanții oricărei țări cu un climat rece. Designerii moderni decorează adesea Ugg-urile cu blană pentru femei cu detalii decorative: lanțuri metalice elegante, funde originale, ciucuri pufoși din blană. Cizmele Ugg sunt considerate pe bună dreptate nu numai pantofii unisex, ci și o opțiune universală. Se potrivesc cu multe stiluri de modă, de la sport la streetwear. În funcție de caracteristici, cizmele Ugg pentru femei sunt de mai multe tipuri:

Clasice - au o înălțime medie;

- Înalte - ajung până la genunchi, iar partea superioară este tunsă cu garnitură de blană sau inserție elastic;

- Ugg-uri scurte - ajung până la gleznă, decorate cu o fâșie de blană sau puf.


Modelul specific este selectat luând în considerare tipul și stilul de îmbrăcăminte, condițiile de purtare și, bineînțeles, prioritățile femeii însăși. Cizmele Ugg pentru femei pot fi cumpărate în Ucraina într-o mare varietate de culori. Inițial, pantofii au fost produși în culori bej. Momentan, puteți cumpăra cizme ugg damă cu un preț accesibil, alegând cel mai bun stil și culoare. În funcție de preferințe, puteți alege o versiune clasică sau un analog mai original. Dacă intenționați să cumpărați cizme Ugg de damă pentru dvs., este mai bine să le cumpărați de la un vânzător de încredere. Magazinul nostru cooperează cu mărci cunoscute, ale căror produse sunt întotdeauna asociate cu o calitate și durabilitate excelentă. Aici puteți comanda cizme ugg de damă folosind un filtru online multifuncțional, datorită căruia, timpul de căutare este foarte redus. Printre opțiunile populare: sortarea după timp și cost, căutarea mărcilor, produsele din categoria „Reducere” etc. Consultanții noștri vă vor oferi toate informațiile suplimentare și vă vor ajuta să cumpărați cizme Ugg din piele de damă în Ucraina rapid și profitabil.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde