Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Nu există produse în această categorie.

Moonwalkers

Atunci când în termometru apar temperaturi sub zero grade, ar trebui să vă gândiți să vă îmbrăcați mai călduros. Primele lucruri la care ne gândim de obicei sunt o haină, o pălărie sau o altă pălărie și încălțăminte călduroasă. În prezent, producătorii oferă multe modele diferite pentru fiecare sezon. Când vine vorba de vremea rece, moonwalkers pentru femei sunt o opțiune elegantă, confortabilă și călduroasă.


Moonwalkers - încălțăminte la modă și practică pentru iarnă

Aceste cizme sunt o soluție foarte bună pentru iarnă. Acestea corespund tendințelor modei, deci nu numai că oferă confort, dar completează și imaginea elegantă. Încălțămintea practică și confortabilă devine populară nu numai pentru stilul casual de stradă - sunt aleși și de iubitorii de ținute elegante. Cizmele cu lună vor fi cu siguranță apreciate de cei cărora le place să se îmbrace confortabil și lejer - și să arate la modă în același timp.

Ne dorim ca încălțămintea de iarnă să fie atât caldă, cât și impermeabilă. Acest lucru este deosebit de important atunci când plouă sau începe să ningă. În astfel de condiții, cizmele lunare din piele naturală sau cele cu fețe din poliester sunt cea mai bună alegere.

Încălțămintea cu membrană Gore-tex este o alternativă practică. Acest material tehnic este utilizat frecvent de către producătorii de cizme de drumeție sau de îmbrăcăminte de exterior. Datorită unei membrane speciale asigură o impermeabilizare excelentă. Pe site-ul nostru veți găsi diferite moonwalks pentru femei - veți găsi o gamă largă de culori și materiale.


Cum de a alege moonwalkers?

Atunci când vă decideți să cumpărați moonwalkers, veți întâlni o gamă imensă și variată de mărci. Printre numeroasele oferte de acest tip de încălțăminte de la Fidelitti, veți găsi atât modele sportive din gore-tex sau poliester, cât și cizme elegante din piele de căprioară cu blană.

Pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, este bine să începeți prin a stabili prioritățile și să răspundeți la următoarele întrebări:

  • Când vei purta cizme de femeie de lună? Vor fi încălțăminte pentru zăpadă și vreme ploioasă? Sau poate mai mult pentru zilele însorite și reci?
  • Cum ai de gând să le porți? Care este stilul tău de zi cu zi? Îți plac hainele sport sau poate că înclini spre boho?
  • Cum arată paleta de culori din garderoba ta? Acest lucru poate fi foarte util atunci când vă alegeți culorile pantofilor. Dacă griul și negrul vă domină garderoba, căutați modele în tonuri reci. În schimb, dacă toate accesoriile tale sunt maro sau roșii, atunci cizmele cu tentă maro sunt cea mai bună alegere.

Nu uitați că cizmele bune de lună sunt cele care se potrivesc cel mai bine stilului dvs. vestimentar și se potrivesc cu condițiile meteo de afară.


Cum să purtați Moonwalkers?

Practice, rezistente și elegante - așa se pot descrie în câteva cuvinte aceste cizme de iarnă. Fie că optați pentru un model sportiv, casual sau poate pentru un model de trekking, puteți fi siguri că vă va fi ușor să vă creați o ținută călduroasă și confortabilă.

Poartă munoboți cu blană sub blugi skinny și jachete parka. Dacă îți place să experimentezi cu stilul, atunci mizează pe o combinație discretă a acestor cizme cu un palton elegant. Bloggeri populari și trendsetteri așteaptă cu nerăbdare astfel de look-uri îndrăznețe.

Poți purta cizme de iarnă cu o croială sport cu membrană gore-tex cu jambiere strălucitoare și o jachetă supradimensionată de puf. În această combinație, ele au un aspect natural și, în același timp, oferă cel mai bun confort la mers.


De unde să cumpărați cizme de lună?

Cumpărarea încălțămintei de iarnă în magazinele de papetărie poate fi o provocare. De aceea, merită să alegeți o opțiune mult mai confortabilă și să faceți cumpărături în confortul propriei case. Cum? Alegând moonwalkeri la Fidelitti, bineînțeles.

Atât fanii designului sportiv, cât și iubitorii de street style sau boho vor găsi oferte elegante. Pe site-ul nostru - cei mai confortabili pantofi de iarnă de înaltă calitate. Veți fi uimit de prețurile mici: moonwalkeri buni și ieftini sunt cu adevărat posibili atunci când cumpărați de la Fidelitti.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde