Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Ciocate

Filtre
Produselor: 3

Cizme de gleznă pentru femei

Botinele din piele sunt o încălțăminte de damă elegantă și versatilă pe care orice fată ar trebui să o aibă în garderoba ei. Botinele se deosebesc de celelalte modele prin mai multe detalii. S-ar putea spune că sunt o combinație între pantofi și cizme. A cumpăra cizme de gleznă înseamnă a cumpăra produse practice și la modă.

Cizmele de gleznă pentru femei, în sensul clasic, este un pantof pentru femei cu înălțimea până la mijlocul gleznei. Cu toate acestea, în prezent există un număr foarte mare de variante de design ale acestor produse la modă. Aceasta se referă și la tipurile de tocuri și la forma vârfurilor. În timp ce în trecut se credea că cizmele de gleznă pentru femei ar trebui să fie completate exclusiv de un vârf rotunjit și un toc mic, acum este posibil să se întâlnească și alte modele.

Principala diferență între acest tip de pantofi este versatilitatea lor. Pantofii eleganți pentru femei se combină perfect cu pantaloni, fuste, rochii și așa mai departe. Alegerea modelului potrivit este capabilă să evidențieze frumusețea picioarelor și avantajele figurii. Trebuie remarcat faptul că nu toți pantofii pentru femei sunt capabili să facă astfel de minuni.

Dacă aveți o statură mică, merită să cumpărați pantofi cu toc înalt pentru femei. Acestea vor adăuga câțiva centimetri proprietarului lor și îl vor face mai subțire din punct de vedere vizual. Cizmele de gleznă din piele pentru femei arată cel mai bine cu un toc gros. Nu numai că arată foarte elegant, dar sunt și extrem de confortabile.


Cumpărați cizme pentru femei fără toc pentru acele fete care duc un stil de viață activ. Dacă în timpul zilei trebuie să mergeți mult și să stați tot timpul în picioare, atunci această opțiune va fi ideală. Sunt la fel de confortabile ca și pantofii de sport. A cumpăra cizme înseamnă a cumpăra încălțăminte confortabilă.

Trebuie remarcat faptul că botinele din piele de căprioară sunt cea mai bună opțiune de încălțăminte pentru toamnă. Nu vă îngrijorați de vremea umedă, deoarece puteți cumpăra un spray special hidrofug care va proteja materialul pantofilor.

Botinele din piele, ca și cele din piele de căprioară, au multe avantaje. O investiție bună este cumpărarea unor cizme la modă.


Avantajele botinelor

Nu degeaba sunt considerate sunt considerate ca cea mai bună încălțăminte demi-sezonieră cizmele din piele. Sunt ușoare și confortabile, se combină perfect cu multe stiluri. De mai mulți ani la rând, botinele sunt unul dintre cele mai populare și căutate modele. Printre principalele avantaje ale acestora se numără următoarele:

Versatilitate - cizmele cu botine se potrivesc cu orice stil. Modelele fără toc pot merge bine chiar și cu haine sport, precum și cu pantofi de sport. Îmbrăcămintea exterioară asortată le va accentua frumusețea. Aceștia sunt la fel de versatili ca și pantofii pentru bărbați.

Calitate - magazinul nostru vinde cizme de gleznă ieftine și de înaltă calitate. Botinele din piele și botinele din piele de căprioară sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate.

Confort - botinele sunt unul dintre cele mai confortabile dintre tipurile sale cele mai călduroase. Pantofii de sport pot fi comparați cu aceștia în ceea ce privește confortul la purtare. Botinele de iarnă pentru femei sunt perfecte pentru cele care locuiesc în oraș.


Practicitate - ghetuțele sunt foarte practice. Sunt potrivite atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Modelele cu toc sunt excelente pentru sărbători, iar cele cu talpă plată sunt ideale pentru birou. Și puteți cumpăra pantofi la prețuri accesibile.

Varietatea de culori și stiluri din gama noastră va permite fiecărei fete să cumpere pantofi de damă la modă, care se vor potrivi cu stilul ei. Cizmele noastre din piele sunt respirabile, astfel încât pantofii respiră bine. De asemenea, sunt foarte ușori și în picioare se simt ca niște adidași. O investiție bună este, dacă cumpărați cizme de gleză.

Gama noastră include încălțăminte pentru bărbați, precum și pantofi, adidași și alte produse. Dacă cumpărați o anumită sumă, puteți beneficia de livrare gratuită. Oferim pantofi de damă al căror preț și calitate vă vor încânta.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde