Întrebări frecvente (FAQ)

Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în lista de întrebări frecvente. Dacă sunteți interesat de un subiect care nu este listat sau nu găsiți răspunsul corect la întrebarea dvs., vă rugăm să contactați


Comenzile

Plata

Livrarea comenzilor

Retur

Acceptăm retururi numai dacă ambalajul original este prezent. Dacă ați pierdut sau ați deteriorat ambalajul original din orice motiv, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți înainte de a efectua un retur.

Schimbul articolului

Reclamații

Contacte

Contul Fidelitti

Serviciu de corespondență Newsletter

Promoții și reduceri

Întrebări tehnice

Bunuri

Politica de confidențialitate

Sistemul de Bonus Fidelitti Plus

Abonați-vă la newsletter și primiți 10% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti Ukraine SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde