Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în lista de întrebări frecvente. Dacă sunteți interesat de un subiect care nu este listat sau nu găsiți răspunsul corect la întrebarea dvs., vă rugăm să contactați


Comenzile

Plata

Livrarea comenzilor

Retur

Schimbul articolului

Reclamații

Contacte

Contul Fidelitti

Serviciu de corespondență Newsletter

Promoții și reduceri

Întrebări tehnice

Bunuri

Politica de confidențialitate

Sistemul de Bonus Fidelitti Plus

În acest caz, trebuie să anulați comanda cât mai curând posibil prin contul personal din secțiunea „Comenzi” din contul dumneavoastră. Funcția „Anularea comenzii” este disponibilă în detaliile comenzii doar dacă starea comenzii permite anularea (până când comanda este transferată la serviciul de curierat). După anularea comenzii, punctele de bonus vor fi returnate înapoi în contul dumneavoastră. 

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde