Luni - Vineri 10:00 - 18:00
 - 
375 lei
 - 
391 lei

Genti clasice

Filtre
Produselor: 77

Genți de mână pentru femei: o gamă largă și prețuri atractive

Indiferent cât de atent ne alegem hainele și pantofii, imaginea nu ar arăta completă fără un accesoriu, cum ar fi gențile de damă. Le luăm cu noi la serviciu, la întâlniri, la întâlniri cu prietenii, la sală și la evenimente oficiale. Gențile de mână elegante însoțesc o femeie în fiecare zi și îi fac viața mai ordonată. Nici o garderobă nu se poate lipsi de (cel puțin) mai multe modele pentru toate ocaziile, iar jumătatea frumoasă a omenirii nu-și va refuza niciodată plăcerea de a cumpăra o geantă de mână pentru femei! Magazinul online Fidelitti oferă cele mai actuale și calitative genți de mână.


Genți de mână pentru femei: Varietate

Producătorii oferă clienților o gamă atât de largă de acest accesoriu indispensabil încât chiar și cea mai sofisticată fashionistă se poate pierde uneori în ea. În mod convențional, gențile pentru femei pot fi împărțite în mai multe categorii principale.

 • Genți casual. Ele diferă prin aspectul lor universal, astfel încât sunt perfecte pentru aproape orice imagine, dar cel mai adesea aceste genți de mână la modă pentru femei se combină cu ținutele casual.

 • Genți de afaceri. Arată sobru și, în unele cazuri, chiar strict: linii drepte, design elegant și tonuri întunecate. De cele mai multe ori, acestea sunt de dimensiuni mari pentru a putea pune cu ușurință un dosar de documente și un laptop. Dacă intenționați să cumpărați o geantă de mână pentru femei în acest stil, verificați propunerile de pe site-ul nostru.

 • Genți de seară. Dimensiunile reduse și eleganța sunt caracteristice acestor genți. Acestea sunt ideale ca supliment la un eveniment formal.

 • Genți de cumpărături. Aceste modele voluminoase sunt cea mai bună opțiune pentru cei care s-au săturat să poarte genți incomode. Produsul poate fi atârnat pe umăr, eliberând astfel mâinile. Datorită numeroaselor propuneri de la diferite mărci, astăzi e foarte ușor de a cumpăra o astfel de geantă pentru femei.

 • Genți de călătorie, genți de plajă și genți de sport. Fiecare dintre aceste modele îndeplinește o funcție diferită, dar ceea ce au în comun sunt dimensiunile mari, durabilitatea și mânerele confortabile.


Dacă luăm în considerare gențile de damă din punct de vedere al modului în care sunt purtate, putem distinge mai multe tipuri, principalele fiind:

 • Modele cu unul sau două mânere. Ele pot fi purtate în trei moduri: pe umăr, în mână și la îndoirea cotului.

 • Geanta de şa. Aceste produse cu o curea lungă sau un lanț pot fi purtate pe umăr, dar opțiunea clasică - peste umăr oblic.

 • Rucsacuri. Dacă doriți să cumpărați o geantă de mână pentru femei, probabil că ați întâlnit rucsacuri moderne pentru femei. Acest accesoriu este conceput pentru a face exact același lucru ca o geantă de mână, doar că este purtat la spate.

 • Genți de talie. Această opțiune vă permite să transportați lucrurile mici necesare cât mai aproape să vă lăsați mâinile libere.


Genți de mână pentru femei: modele populare

În prezent, există câteva zeci de modele, fiecare dintre ele având propriile caracteristici. Cele mai populare dintre ele sunt:


 • Tote. Fără exagerare, cel mai popular model, care are o formă dreptunghiulară, o pereche de mânere, o curea suplimentară și un cadru destul de strâns.

 • Hobo. Un design concis, un vârf semicircular și un singur mâner sunt caracteristicile specifice ale unui hobo. Dacă sunteți interesat de astfel de genți pentru femei, le puteți cumpăra în magazinul nostru cu cel mai mare avantaj.

 • Mesager sau, așa cum li se spune adesea, poștaș. Capac cu clapetă cu balamale, curea lungă, formă dreptunghiulară sau ușor rotunjită - acest accesoriu nu se confundă cu nimic altceva. Se potrivește perfect atât cu imaginile casual, cât și cu cele de afaceri, de aceea se bucură de o cerere constantă în rândul clienților de sex feminin.

 • Cumpărător. Dimensiuni mari, spațialitate, formă dreptunghiulară și confort - acest model este conceput pentru numeroase achiziții. Cumpărați genți pentru femei de acest tip - înseamnă a asigura o experiență de cumpărături confortabilă, fără a sacrifica aspectul.

 • Geantă de șa. Se referă la cele mai populare modele din ultimii ani. Își păstrează perfect forma și se potrivește în mod egal la diferite haine. Acest model este completat de o curea lungă și lată și este caracterizat de fundul rotunjit și de clapetă.

 • Geantă de mesager brodată. Confecționată în principal din materiale moi, are o formă cilindrică și un cordon de strângere în partea superioară. De obicei, este completat de un mâner, dar există și modele cu o curea de umăr. Dacă sunteți interesat de o geantă similară pentru femei, o puteți cumpăra în Ucraina pe site-ul nostru.

 • Tabletă. Accesoriu universal plat, dreptunghiular sau pătrat, care poate fi purtat cu ținute de diferite stiluri.

 • Banană. Articol compact cu centură, purtat la curea sau pe umăr. Acest model elegant și funcțional este bun prin faptul că poate fi purtat atât la sala de sport, cât și pentru sărbători - principalul lucru este să alegeți stilul potrivit. Cumpărați geanta de umăr pentru femei la modă va fi o idee bună pentru o femeie de orice vârstă.

Printre o astfel de varietate de opțiuni, puteți găsi un model potrivit care va satisface pe deplin toate așteptările!Cum de a cumpăra o geantă de mână pentru femei în Ucraina?

Catalogul site-ului nostru conține cele mai cunoscute și populare modele. Puteți comanda genți de mână Fidelitti în magazinul nostru online, în confortul casei dumneavoastră. Pentru confortul dumneavoastră, am pus la dispoziție mai multe opțiuni de plată și de livrare a bunurilor. Gențile noastre pentru femei (Ucraina și Europa) sunt de înaltă calitate și arată foarte bine.

În fiecare sezon, selectăm cele mai bune produse din noile colecții ale mărcilor. O gamă largă simplifică foarte mult alegerea, dar dacă vă este greu să vă decideți, consultanții noștri experimentați vă vor ajuta cu plăcere să găsiți genți pentru femei (Ucraina și mărci străine), care vă vor potrivi perfect!

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde