Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Plătiți cu cardul prin LibraPay   

LibraPay - un sistem de plată online care vă permite să plătiți cumpărăturile în Internet. Folosind serviciul LibraPay, este de ajuns doar  2 minute pentru a plăti cu cardul de plată pentru articolele pe care doriți să le cumpărați. În magazinul online Fidelitti acceptăm cardurile MasterCard și Visa. Dacă returnați un articol, suma va fi transferată înapoi în contul cardului dvs. (același pe care l-ați folosit pentru a plăti articolul).


Cum puteți plăti cu cardul?

1. Când sunteți pe cale să finalizați plasarea comenzii în magazinul nostru, selectați LibraPay ca metodă de plată, apoi faceți clic pe "Confirmă și plătește cu LibraPay".

2. Veți fi redirecționat către site-ul  sistemului de plată LibraPay.

3. Selectați opțiunea de plată Visa sau MasterCard (în funcție de tipul cardului dvs.).

4. Întroduceți cele 16 cifre care compun numărul, numărul cardului, data de expirare, numele și prenumele dvs. și codul CVV (care se găsește pe spatele cardului).

5. În unele cazuri va fi necesar să mergeți la bancă și să autorizați  efectuarea transferului.

6. În câteva secunde, plata dvs. va fi înregistrată în sistemul nostru.


Plata la livrare (Ramburs)      


Plata ramburs înseamnă că puteți plăti direct curierului atunci când primiți comanda. Plata ramburs este disponibilă și pentru Easybox* (prin card bancar). Atunci când comandați, vă rugăm să vă asigurați că adresa pe care ați întrodus-o în formularul de comandă este corectă și include toate informațiile necesare pentru livrarea corectă a coletului (de exemplu, numărul de telefon, adresa de e-mail). Vă recomandăm să pregătiți în avans o sumă exactă pentru plata comenzii dvs. - este posibil ca curierul să nu vă poată da întotdeauna restul.


Cum puteți plăti pentru livrare (plata ramburs)?

1. Atunci când sunteți pe cale să finalizați comanda în magazinul nostru, selectați "Plata la livrare (plata ramburs)" ca formă de plată.

2. Asta e tot! Tot ce trebuie să faceți acum este să așteptați curierul. Nu uitați să pregătiți o sumă exactă pentru plata comenzii - nu este întotdeauna posibil ca firma de curierat să vă dea restul.

Vă rugăm să rețineți că, în cazul plății prin livrare (ramburs) prin curierat sau easybox, se va percepe o taxă de procesare a plății de 5 lei.

*La Easybox puteți plăti doar cu cardul, online sau prin ridicare; puteți folosi și un card fără contact.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde