Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Sistemul de Bonus Fidelitti Plus

Alăturați-vă Sistemului nostru de Bonus și obțineți 5% puncte de Bonus pentru fiecare achiziție de la Fidelitti!

Alăturați-vă de Fidelitti Plus
Beneficiile utilizării Sistemului de Bonus Fidelitti Plus
  • Valoarea bonusului acumulat este de 5% din valoarea fiecărei achiziții, indiferent de valoarea comenzii. 1 bonus = 1 leu
  • Bonus de bun venit în contul dumneavoastră în valoare de 50 lei. Bonusurile sunt valabile 30 de zile, cu posibilitate de utilizare imediată.
  • Este posibil de a utiliza punctele de bonus pentru a plăti achizițiile, reducând astfel costul total al comenzii.
  • Puteți plăti până la 50% din costul comenzii dumneavoastră cu punctele de bonus.
  • Punctele de bonus sunt valabile 12 luni de la data activării.
  • La returnarea mărfurilor, punctele de bonus sunt returnate automat în contul dumneavoastră de bonus.
  • Cumpărați, obțineți bonusuri și economisiți .
bonus-page
Cum să vă alăturați de Fidelitti Plus?
Fiecare cumpărător se poate alătura Sistemului de Bonus Fidelitti Plus. Doar creați un cont, acceptați Termenii de utilizare din secțiunea „Personalizare și acorduri”. Vă puteți înscrie în Sistemul de Bonus Fidelitti Plus înainte sau după achiziție.
bonus-page
Cum să acumulați punctele de bonus?
Primiți 5% de puncte bonus din suma achiziției din magazinul Fidelitti în contul dumneavoastră de bonus. Pentru calcul se ia costul mărfurilor după reducere (adică fără a lua în considerare costul livrării, după aplicarea tuturor reducerilor, promoțiilor și codurilor promoționale, doar din suma costului final a mărfurilor din coș) .
bonus-page
Cum să folosiți punctele de bonus?
După ce ați adăugat produsul în coș, selectați numărul de puncte de bonus pe care doriți să le utilizați pentru plată și faceți clic pe „Confirmare”. Rețineți că puteți utiliza punctele de bonus pentru a plăti nu mai mult de 50% din valoarea comenzii.
bonus-page
Ce se va întâmpla cu punctele de bonus după returnarea/schimbul de bunuri?
Punctele de bonus care au fost folosite pentru a plăti comanda, la returnarea mărfurilor, sunt returnate înapoi în contul dumneavoastră de bonus. Punctele de recompensă vor avea aceeași dată de expirare ca la plata comenzii.
Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde