Luni - Vineri 10:00 - 18:00
 - 
165 lei
 - 
255 lei

Pantofi pentru femei

Filtre
Produselor: 88

Pantofi pentru femei

Pantofii sunt o parte importantă a oricărui look. Aceștia vor accentua întotdeauna stilul și sunt unul dintre cele mai importante accente, motiv pentru care alegerea pantofilor potriviți este atât de importantă. Fiecăruia dintre noi îi place să se schimbe. Femeilor le place în special să experimenteze cu stilul, motiv pentru care magazinul de încălțăminte pentru femei Fidelitti oferă atât modele clasice, cât și modele mai extravagante.

Avem o gamă largă de modele și dimensiuni, așa că veți găsi cu siguranță ceva potrivit pentru dumneavoastră:

  • cizme;
  • adidași;
  • formatori;
  • cizme de lună;
  • catâri;
  • pantofi.

Pantofii de damă sunt atât de versatili încât îi poți schimba în funcție nu doar de vreme și de ocazie, ci și de starea ta de spirit. Puteți alege modele în culori solide, dar și pantofi cu modele interesante, inserții decorative și alte variații de culoare.

Produsele din magazinul nostru sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și sunt concepute astfel încât să fie nu numai confortabile, ci și să arate întotdeauna bine. Poți cumpăra pantofi de damă din piele, piele mată sau vernisată în orice nuanță sau poți cumpăra pantofi din piele de căprioară, de exemplu. Oferim, de asemenea, opțiuni cu inserții brodate, cizme de cauciuc impermeabile și multe altele.

Pantofi de damă la modă pentru orice ocazie

Te întrebi ce pantofi nu pot lipsi din garderoba ta? Bineînțeles, este vorba de pantofii clasici pe care îi poți purta cu orice. Atunci când vremea de afară este neprielnică, purtați cizme cu toc sau talpă plată. Pentru sezonul de vară, pantofii mulați sunt grozavi. Sunt extrem de confortabile și se pun și se scot rapid. Avem, de asemenea, o gamă largă de cizme, adidași și pantofi de sport.

Avem, de asemenea, cizme de iarnă care vin în multe variante, de la cizme scurte și lungi la cizme cu tocuri înalte și cu tocuri cu pană. Cizmele cu lună sunt deosebit de populare.

Nu uitați să vă măriți corect: pantofii de iarnă sunt de obicei ușor umflați, așa că verificați întotdeauna cu atenție mărimea unui anumit model. Pentru a vă bucura de starea perfectă a pantofilor dumneavoastră timp de mai multe sezoane, este important să aveți grijă de ei în mod corespunzător. Alegeți întotdeauna produsele de curățare în funcție de tipul de material: astfel veți fi siguri că nu le veți deteriora.

Pantofi sport pentru femei

Vă concentrați pe un stil de viață activ? Îți place să fii în mișcare și îți pasă de confort? Alege pantofi sport care nu numai că sunt foarte confortabili, dar și arată bine în picioare. Modelele urbane, în special cele de trening, se adresează femeilor de toate vârstele.

Dacă faceți exerciții fizice sau mergeți la sală, pantofii sport potriviți pentru femei sunt esențiali pentru confortul dumneavoastră la antrenament. Cele mai bune sunt pantofii de sport cu profil acoperit cu plasă respirabilă. Acestea vă vor oferi un confort incredibil atunci când sunt purtate chiar și pentru câteva ore. La Fidelitti, veți găsi pantofi sport la modă într-o varietate de culori și stiluri din care puteți alege.

Pentru călătorii scurte sau lungi, merită să aveți pantofi de trekking, în care puteți parcurge cu ușurință diferite distanțe. Acești pantofi pentru femei sunt prevăzuți cu o talpă modelată care menține piciorul în poziția corectă. Și datorită tălpii groase antiderapante, vă veți simți încrezător chiar și pe cele mai dificile terenuri.

Funcționalitatea nu este totul - instructorii pot, de asemenea, să arate bine. Este ușor să fii la modă în orice situație: poți alege între adidași roz sau alte culori vii.

Cumpărați pantofi de damă care să se potrivească cu rochia și pantalonii

Există ocazii în care vrem să arătăm elegante din cap până în picioare. Atunci, cel mai sofisticat tip de pantofi cu toc va fi suficient. Pantofii sofisticați sunt un atribut important al garderobei unei femei. Pe lângă clasicele tocuri înalte, este bine să ai pantofi cu pană, care se potrivesc atât la rochii, cât și la pantaloni.

Cizmele elegante vor fi un element esențial al stilului de toamnă pentru petreceri sau întâlniri de afaceri - sunt perfecte cu jachete, tunici sau jambiere. Pantofii de damă din piele cu inserții decorative vor arăta grozav cu o fustă creion și o cămașă clasică. Puteți purta pantofii eleganți și ca pantofi casual, deoarece arată foarte bine cu blugi, pantaloni drepți sau evazați.

Magazinul online de încălțăminte pentru femei Fidelitti oferă produse diferite pentru fiecare ocazie și gust. Produsele noastre sunt o combinație de stil, confort, înaltă calitate și prețuri rezonabile. Răsfoiți catalogul nostru pentru a vă convinge.

Abonați-vă la newsletter și primiți 5% reducere la prima achiziție!

Administratorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este Fidelitti SRL., cu sediul social în Oras Galati, Strada GRIVITEI, Nr. 2, Bloc B, Scara 1, Etaj parter, Ap. 4, Judet Galati.

Detalii de contact e-mail: info@fidelitti.ro, tel. 031 829 82 82. Puteți contacta persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul: e-mail: gdpr@fidelitti.com. Administratorul prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti răspunsurile la întrebările adresate și pentru a purta corespondența - articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO (interesul legitim al administratorului). Destinatarii datelor dumneavoastră cu caracter personal pot fi: entități care operează infrastructura IT. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transferate în țări terțe. Datele dvs. personale vor fi prelucrate pentru perioada necesară pentru a răspunde și a coresponda cu dvs., dar nu mai mult de 3 luni după aceea. Aveți dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dvs. personale, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării, precum și dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor. În măsura în care prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal s-ar baza pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere, și anume la președintele Oficiului pentru protecția datelor cu caracter personal. Furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, însă, în caz contrar, va fi imposibil să vă trimitem cererea. Datele cu caracter personal pe care le furnizați nu vor face obiectul unei prelucrări automate.

extindeascunde